[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 3920: file_get_contents(http://kulinar.bg/?load=Open::Services::RightForumWidgets): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 503 Service Unavailable
Кайзероване или мариноване на месо
Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 04 Дек, 2021 2:14 pm Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 05 Яну, 2005 4:29 am Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
ptomoff написа:
Ще пробвам с риба и ще докладвам :lol:


За риба може да се намали количеството на червения пипер и чимена наполовина, да се увеличи лимоновия сок и да не се прави опит да се прави пастата с яйца.
Разбира се, рибата също, по същата технология трябва предварително да се осоли. Най-добре би било това да са филета от риба, добре обезкостени. :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB