Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 6:47 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 04 Яну, 2005 6:24 pm Вто 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Винаги съм се чудил защо се казва кайзер-пастърма! :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Яну, 2005 6:33 pm Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
ptomoff написа:
Винаги съм се чудил защо се казва кайзер-пастърма! :lol:


Всъщност, точно затова.:lol:
Но като допълнение, мога да ви кажа, че може да се кайзероват и много други неща - например риба, пилешко месо, всички видове пастърми, а защо не и млечни продукти от рода на кашкавала.
Разбира се, съставът на кайзероващата паста може много да варира според видовете продукти за кайзероване.


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Яну, 2005 6:45 pm Вто 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Ще пробвам с риба и ще докладвам :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 05 Яну, 2005 4:29 am Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
ptomoff написа:
Ще пробвам с риба и ще докладвам :lol:


За риба може да се намали количеството на червения пипер и чимена наполовина, да се увеличи лимоновия сок и да не се прави опит да се прави пастата с яйца.
Разбира се, рибата също, по същата технология трябва предварително да се осоли. Най-добре би било това да са филета от риба, добре обезкостени. :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB