Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 12:38 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 20 мнения ] 
Message
Сготвено на: 11 Дек, 2007 11:01 am Вто 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Бре, Ипи, чак сега видях въпроса ти, извинявай :oops:
Ами буквално омазах джоланчето с хрянов сос (съдържащ и майонеза) и го метнах в гювеча. Същото съм пробвала и с бутчета, подкожно :mrgreen: Стана безкрайно крехко и топящо се месото и в двата случая.


 Profile  
 
Сготвено на: 11 Дек, 2007 11:38 am Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Мерси, Пиле, по-добре късно, отколкото по-късно. ;)


 Profile  
 
Сготвено на: 11 Дек, 2007 11:49 am Вто 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
miki написа:
... :) вече я приготвих и всички в къщи са под масата :mrgreen:
Да се надяваме, не защото са се напили :mrgreen:.

Добре дошъл(а) Мики!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 20 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB