Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Сеп, 2018 10:57 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 01 Дек, 2007 4:04 pm Съб 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
Продукти:
1 консерва зрял фасул 400 гр
1 морков
1 глава лук
1 с.л. доматено пюре
олио, подправки, мазнина

Приготвяне:
В мазнина, на дъното на тенджерата, запържваме (задушаваме) настърганите лук и морков. След което изсипваме съдържанието на конервата - боба и сока и добавяме доматеното пюре и подправките, които обичаме за боб (джоджен). Ако ни е гъсто добавяме вряла вода, ако пък искаме да сгъстим - малко брашно, разтворено с малко вода. Варим до завиране и махаме от котлона.

За карнивори се слага един нарязан кренвирш/наденица.

Image


Attachments:
bialbobskolbas.jpg [38.87 KiB]
Downloaded 441 times
 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB