Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:47 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 18 Дек, 2007 11:21 am Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 11 Дек, 2006 1:14 pm Пон
Мнения: 36
Мерси за рецептата, много обичам мусака ,а и спанак също така,че ще я пробвам .Нямам електрическа тенджера та за това ще пробвам във фурната .Каймата запържваш ли я предварително защото нормалната мусака така са ме учили да я правя? Спанак сега дали има по пазарите всъщност?


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Дек, 2007 1:03 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
Само за спанака да се намеся: в момента май няма да намериш в София (но може на Женския пазар да има), трудно е да се хване кога има и кога няма. Като го докарат от оранжериите и горе-долу навсякъде го има, ама това е за 2-3 седмици, после пак изчезва. Обаче можеш да пробваш замразен спанак (българсия на Виталино (??)) никак не е лош. Размразява се леко в хладилника и се реже доста удобно както си е на полузамразено блокче. За витамините не гарантирам, но вкусът е доста близко до пресния, особено след като ще се готви по-продължително.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB