inews.bg jenite.bg div.bg sporta.bg sportuvai.bg fitwell.bg peika.bg econ.bg biznews.bg palachinki.com sever.bg kulinar.bg get.bg
В момента е 30 Мар, 2017 9:15 pm Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 15 Дек, 2007 4:30 pm Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Апр, 2005 12:36 pm Чет
Мнения: 98
Location: Варнаaaaa
Половин килограм говеждо или телешко месо за варене се сварява заедно с 1 едро нарязана глава лук, 2 цели моркова, 1/2 даф. лист, няколко зърна черен пипер и сол в 1 1/2 л вода. След като уври месото, бульонът се прецежда, месото се обезкостява и заедно с морковите се нарязва на парченца, след което отново се връща в горещия бульон. Прибавят се 1/2 кг картофи, нарязани на кубчета и 500г зелен грах от консерва. След като се сварят и те, ястието се поръсва със ситно нарязан магданоз.
сп. ЛАДА 1969 г.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB