Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 12:44 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
 Рецепта: Месо с грах
Сготвено на: 17 Мар, 2008 2:02 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Маца написа:
И у нас така за копъра и чесъна. Обаче имам питане, като не сгъстяваш с брашно искаш да кажеш, че оставяш с много малко течност, която почти да се изпари?


Просто с малко течност, чак да се изпари не става. Не обичаме много сос да има, колко по-гъсто - толкова по-добре.

Маца написа:
И защо не с брашно? Вредно ли е? Или има някаква друга причина?
Малко тъпо звучи, но от няколко места чувам, че не използвали брашно за сгъстяване и се опитвам да разбера защо.


Не е вредно брашното, нищо си му няма, пак е въпрос на вкус.
Има някои ястия, които сгъстявам с нишесте, но това си е по рецептата.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB