Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 03 Дек, 2021 7:25 am Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 15 Окт, 2009 6:42 pm Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Окапаха ми пломбите само от описанието на рецептата. :clap:
Здравей и от мен.
АЗ също винаги съм смятала, че най-важното са качествените и истински продукти , за което поздрави.


 Profile  
 
Сготвено на: 27 Окт, 2009 4:43 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 29 Сеп, 2009 4:58 pm Вто
Мнения: 2
честно, боба от село косово е с такава ципа,че се маха лесно когато е сварен,той е и сравнително едър.


 Profile  
 
Сготвено на: 28 Окт, 2009 1:00 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
chavdarmitev написа:
честно, боба от село косово е с такава ципа,че се маха лесно когато е сварен,той е и сравнително едър.


Ма хич и не съм се съмнявала в истинността на твърдението, просто се чудех как става :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB