Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 12:12 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 09 Май, 2010 5:28 pm Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
"...проблеми със сърдечносъдовата и храносмилателната система и съпътстващите ги заболявания, като високо кръвно налягане, болести на черния дроб и жлъчката, затлъстяване, гастрит, атеросклероза и други проблеми които пречат на човек да води пълноценен и здравословен начин на живот. "
Особено би ми било интересно да науча какво точно се разбира под "пълноценен и здравословен начин на живот".
Примерно, яденето на вратни пържоли влиза ли в тази квалификация?


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Май, 2010 2:55 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 05 Май, 2010 4:51 pm Сря
Мнения: 9
Русанка ясно е написала защо препоръчва заешкото месо, а не яхния от вратни пържоли от прасе например.
Дитолозите препоръчват заешко, при горепосочените заболявания. Включително да добавя това е много подходящо месо за спортисти.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB