Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 6:33 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Май, 2010 2:55 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 05 Май, 2010 4:51 pm Сря
Мнения: 9
Русанка ясно е написала защо препоръчва заешкото месо, а не яхния от вратни пържоли от прасе например.
Дитолозите препоръчват заешко, при горепосочените заболявания. Включително да добавя това е много подходящо месо за спортисти.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Google [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB