Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 3:47 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 17 Мар, 2010 10:12 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Фев, 2010 9:03 pm Нед
Мнения: 40
Location: гр СТАМБОЛИИСКИ
:idea: :) за 3 прции - св месо 0,500гр,син патладжан-3бр,2бр 4ервени 4ушки1-2броя домати,1-2глави лук,олио-100мл,4ервено вино-100мл,кимион,сол В олиото се запържват леко нарязаните на дълго патладжани.Изваждат се и в същата мазнина се запържва нарязаното на ситно месо.Прибавят се лука,4ушките и след 3-4 минути доматите Като остане на мазнина се прибавя издълбаната вътрешност на патладжаните,виното,кимиона и солта.Трябва да остане на мазнина.Пълнят се патладжаните и се нареждат в тава с малко вода и се допи4ат във фурната :P


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB