Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 06 Юли, 2020 12:24 pm Пон

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 21 Мар, 2010 10:56 pm Нед 

Дегустатор

Offline
Готви от: 18 Фев, 2010 7:59 pm Чет
Мнения: 31
Location: Българово
Продукти:
около 150-200 гр. коприва – прясна – само връхчетата, до 3 листенца

1 яйце
2 с.л. брашно
щипка черен пипер


Почистваме копривата. Загряваме олио за пържене.
Взимаме листо или връхче от копривата, топваме в панировката – разбитото яйце с брашното и подправки на вкус и пържим до златисто.


 Profile  
 
Сготвено на: 23 Мар, 2010 3:30 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Това е страхотна коприва, за първи път я ядох преди 12-тина години и бях силно впечатлена, че може да се панира каквото и да било зеленище. :) Но свекървата, която я готвеше, мисля, че слагаше и бира.


 Profile  
 
Сготвено на: 23 Мар, 2010 10:51 pm Вто 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
Ти се радвай, че не е слагала стрихнин :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 24 Мар, 2010 3:40 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Шефе, тя още не знаеше с какво се захваща, иначе щеше и стрихнин и цианкалий, че и други всякакви капки за очи да турне :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB