Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:09 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 07 Апр, 2010 11:21 am Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
gotin написа:
Половин килограм пресен спанак, измит, почистен и отново измит, нарязан на едро, задушаваме в 200 мл. вода и 1 ч.л. сол за 15 мин.
Изваждаме от тенджерата, измиваме, подсушаваме и наливаме олиото.

Ей това изобщо не го разбрах!


 Profile  
 
Сготвено на: 11 Апр, 2010 9:09 am Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
миш маш написа:
gotin написа:
Половин килограм пресен спанак, измит, почистен и отново измит, нарязан на едро, задушаваме в 200 мл. вода и 1 ч.л. сол за 15 мин.
Изваждаме от тенджерата, измиваме, подсушаваме и наливаме олиото.

Ей това изобщо не го разбрах!

:) :) :) Естествено, след измиването подсушаваме ТЕНДЖЕРАТА, иначе ще имаме прекрасен фонтан от горещи маслени капчици навсякъде в кухнята си... :P


 Profile  
 
Сготвено на: 11 Апр, 2010 9:39 am Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Oh! Аз пък си помислих, че се отнася за спанака и това много ме озадачи! :lol: :lol: :lol:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Bing [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB