Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 9:24 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 24 Апр, 2010 9:38 pm Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Фев, 2010 9:03 pm Нед
Мнения: 40
Location: гр СТАМБОЛИИСКИ
1 кг дребни пресни картофки,
5 с.л. ябълков оцет,
2 ч.л.течен мед,
2 връзки пресен босилек,
2 с.л.олио,
4 с.л.зехтин,
3 с.л.настърган кашкавал

Остържете ципата на картофите и ги измийте.Изпържете ги цели до зачервяване от всички страни,посолете.Кипнете оцета смеда за 1мин на огъня и залейте картофките.Добавете зехтина и ситно нарязания босилек.Поръсете с настъргания кашкавал и сервирайте.


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Май, 2010 3:03 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 05 Май, 2010 4:51 pm Сря
Мнения: 9
Интересна рецепта. Нещо като сладко кисели картофки.


 Profile  
 
Сготвено на: 14 Май, 2010 9:22 am Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Аз определено не бих пържила пресните картофи, за да ги поливам след това със зехтин. За мен е много мазно. Но ако се сварят и се запекат на фурна - става. Стига да обичате комбинацията от катоф и мед.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB