Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 27 Юни, 2019 5:11 am Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 
Message
Сготвено на: 24 Юни, 2010 4:30 pm Чет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
За първи път чувам за използването на неузрели бадеми в кухнята:)) Интересна рецепта, но съм сигурна, че е коренно различна от предлжоената от Елена55 със зелени джанки. Но тук изниква един такъв странен въпрос: От къде може да се сдобие човек с такива бадеми при положение, че не си отглежда бадемово храстче (дръвче) в двора?


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Юни, 2010 12:02 am Пет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
Краде от дворове с бадемови дръвчета :).


 Profile  
 
Сготвено на: 28 Юни, 2010 1:40 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
И като знам в София колко градинки и дворчета има, пък и те всичките с бадемови дръвчета:)))


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB