Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 23 Ное, 2019 12:14 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 28 Апр, 2010 11:39 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Фев, 2010 9:03 pm Нед
Мнения: 40
Location: гр СТАМБОЛИИСКИ
За 4 порцйи: 400г карфиол,350г броколи,1с.л. зехтин,250г бекон,30г масло,30г брашно,300г сухо бяло вино,150г сметана,сол и черен пипер,100г сирене,70г галета,ситно нарязан магданоз,горчица на прах.В кипяща вода сложете карфиола и броколите за10-15мин,докато омекнат леко.Отцедете и подсушете.Сгорещете зехтина и изпържете бекона докато стане хрупкав.Отцедете го на хартиени кърпички,след което го нарежете на ситно. Растопете маслото в дълбок тиган.Прибавете брашното и горчицата.Пържете 1мин.Отстранете от огъня и прибавете виното.Върнете на огъня да заври,разбърквайки,докато се сгъсти.Прибавете сметаната.Подправките.Предварително сгорещете фурната на 170градуса Отстранете тигана от огъня.Разбърквайки прибавете магданоза,броколите и карфиола.Изсипете в тавичка. Поръсете с галета,бекона и настържете най отгоре сиренето.Накрая запечете във фурната за 10мин докато позлатее.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB