Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:01 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 01 Май, 2011 5:53 pm Нед 

Дегустатор

Offline
Готви от: 19 Апр, 2011 10:55 am Вто
Мнения: 3
Телешки стек „Дриново”

Списък на необходимите продукти
1/2 кг телешко бон филе (за 4 порции)
2-3 глави кромид лук
200 гр гъби печурки
1 малка опаковка 1/2кг бутер тесто;0.500л.прясно мляко
1 яйце
магданоз
черен пипер и сол на вкус

Начин на приготвяне:
Предварително накисвате месото в прясното мляко за около 1 час. Телешкото бон филе печете на силна скара за около 6-7 минути от двете страни, до готовност. Лукът и гъбите нарязвате на дребно и задушавате с 1 с.л. олио и малко вода, като ги овкусявате със сол, черен пипер, магданоз. След това месото увивате в бутер тестото, разделено на 4 порции, като преди това слагате плънката от лука и гъбите. Бутер тестото намазвате с разбития жълтък и разрязвате леко с ножа тестото. Печете 15 минути при температура 220градуса, в предварително загрята фурна. Сервирате със зеленчуци на скара. Бутилка бяло вино и добрата компания са задължителни.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB