Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 5:50 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 31 Юли, 2012 10:52 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Темата ми се стори интересна и реших да споделя как приготвям свинско джоланче с кожа във фурна.
За целта трябва да си купим едно от хубаво по хубаво св.джоланче с кожа. Натриваме го старателно с пасиран чесън, смлян черен пипер, червен пипер, кимион/ розмарин/. Натриваме така че да се "изпоти"Прибираме на студено за около 1 час след което го поставяме да легне мирно на дъното на стара "научена" тавичка чието дъно сме намазали с малко мазнинка.Поставяме на решетката на фурната по средата.Под тавата поставяме същата тава по размер само че я напълваме с водичка до половината.В тази тава можем да добавим нарязан на едро кромид лук, картоф, морков, целинка, люто чушленце, магданозче. Пускаме фурната на 200 градуса не повече и печем по около 30 -на минути от страна.

След като го изпечем сервираме с пържени картофки, горчица с хрян и много много бира.Наздраве и да Ви,е сладко!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB