Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Дек, 2017 9:57 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 03 Авг, 2012 3:02 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Продукти:
-едри пиле, пасирани скилидки чесън,олио,сол, лютив червен пипер,лимон нарязан на колелца, магданоз, масло

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
-Натриваме изчистеното и измито под течаща вода пиле с разтопеното масло, пасирания чесън, сол, лютив пипер.Престоява на тудено за непо малко от 1 час.След това напълваме пилето с магданоза и парченцата лимон.Слагаме в тавата и добавяме още малко масло.По време на печенето поливаме пилето с маслото.След около 45 мин пилето е добило превъзходен вкус и цвят и е готово да го изядем в пълния му блясък.
Сипваме си чаша вино и .....нападаме


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB