Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Яну, 2018 12:22 am Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 26 Окт, 2012 1:51 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Продукти:
1,5 кг свински вратни пържолки
2,1/2 чаени чаши прясно мляко
5 главички кромид лук
главичка чесън
4 супени лъжици чиста свинска мас
сол, смлян черен пипер
Начин на приготвяне

Пържолките увиваме в прозрачно домакинско фолио и начукваме с дървено чукче.Махаме фолиото и нареждаме на дъното на тавичка.Намазваме със свинска мас и поръсваме със ситно нарязан лук и стрит чесън.Поръсваме и с черен пипер .Заливаме с прясното мляко и печем на умерена фурна.
Следкато извадим пържолите от фурната ги осоляваме докато са още топли.Така приготвените пържолки стават много крехки и са идеалната добавка към чаша червено вино.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB