Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:55 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 31 Мар, 2005 2:32 am Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Авг, 2004 1:55 am Нед
Мнения: 47
Тази рецепта ми хареса и то поради причината,която и ти казваш. Толкова рецепти съм пробвала и все не ми харесват, понеже при предварителното запържване в последствие ястието се получава много мазно.
Утре ще пробвам твоя вариант, само едно нещо ме смущава не остават ли сурови картофите и патлажданите? При таква висока температура, водата бързо ще се изпар


 Profile  
 
Сготвено на: 31 Мар, 2005 1:14 pm Чет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
:oops: :oops: :oops: Виноват! Забравих да добавя, че трябва да се долее толкова водица, че цялата работа да е почти покрита. А и май съм объркал градусите. 200 ще да е по-добре.


 Profile  
 
Сготвено на: 06 Авг, 2006 3:13 pm Нед 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Благодарение на тази рецепта се престраших да сложа патладжаните сурови в гръцката ми мусака. Досега винаги ги бях запичала на фолио, намазани с мазнина, но последния път нямах време.
Станаха си много добре.
10х, Алеко


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB