Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 1:07 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 27 Мар, 2005 11:01 pm Нед 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Ние ги ядем не само на Бъдни вечер.

Тук е рецептата за универсалното ми хлебно тесто. Питката се прави от половината тесто (другата половина отива за мекици). Слагам я в кръгла тавичка с диаметър 25 см, леко разрязвам отгоре (тази беше на квадратчета, обаче снимката не стана :oops:) и като втаса леко, я поставям в току-що включена фурна, тя си втасва допълнително (тази 'гяволия' я правя, за да спестя малко време и за да спася питката от малкия, който яде и сурово тесто :-?).


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB