inews.bg jenite.bg div.bg sporta.bg sportuvai.bg fitwell.bg peika.bg econ.bg biznews.bg stat.bg sever.bg kulinar.bg get.bg
В момента е 30 Авг, 2014 9:11 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 04 Апр, 2005 7:29 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Окт, 2004 10:37 am Сря
Мнения: 470
Продукти:
1 пиле, заедно с дреболиите
За плънката:
1 глава лук
1 купичка ориз
черен пипер, чубрица, кимион, сол на вкус
1/2 - 1 ч. ч. вода
За канапето:
1 буркан кисело зеле
1 суп. л. червен пипер
2 ч. ч. вода
олио
Приготвяне:
В голяма тава слагаме киселото зеле и го объркваме с червенмия пипер, олиото и водата. Отгоре слагаме пилето.
Плънката: Всичко е нарязано на много ситно. В тиган първо слагаме да се пържат воденичката и сърцето. Като поомекнат добавяме дробчетата, бъбречетата и лука. Като омекнат слагаме ориза и подправките. Като се позапържи слагаме водата. Сваляме от котлона когато водата изври.
Пилето го осоляваме, но съвсем малко, пълним го и го зашиваме. Краката му се връзват с конец. Отгоре поливаме с олио. Ако пилето е много високо, го завиваме с фолио или торбичка за печене. Като се пече окло 1 час го обръщаме. Ако има останала плънка я слагаме тогава. Пече се в предварително загрята фурна. Когато заври се намаля на 2. Отдолу може да остане на 3 (в градуси не ги знам съжалявам :oops: )


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Google [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB