Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:36 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 03 Май, 2005 2:57 pm Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Aaa,ясно..аз не свалих тенджерата от котлона.. :oops: ,как не се сетих за този начин :-? .Мерси!


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Май, 2005 3:59 pm Вто 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Аз ги попарвам в пластмасова кофа, когато са много и в гевгир с малки дупки, когато са малко (макар че рядко правя по-малко от 80 бр. :mrgreen:). И не ги държа 10 мин, а 2-3, защото след това лападът или спанакът стават "лигави" и се късат.
А в плънката вместо месо, слагам гъби, запечени в сух тиган орехи или шамфъстък :yami:. Дори и месоядните ми гости ги харесват :mrgreen:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB