Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 2:34 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 
Message
 Рецепта: Гювечета
Сготвено на: 02 Юни, 2008 7:49 pm Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
Kabal написа:
Сега като се замисля като слагам върху лука колбаса той пуска мазнина и за това не е необходимо допълнително.

Значи, това със "замислянето", май е заразно... :)
Сетих се за приказката "Седя си и си мисля. Изведнъж усещам, че само си седя... :) :) :) "
И аз взех, че се замислих.
И установих, че от опита, който имам с гювечетата, нямам случай, в който да са загаряли по дъното и стените.
Изключение - загаряне по горния ръб, и то тогава, когато се пече без капачето продължително време.
Най-вероятно, това става, защото стените на гювечето са дебели, което е неговото предимство и специфичност.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB