Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:59 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 24 Апр, 2005 9:09 am Нед 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Gotin, може ли филето да не е пилешко, а от някаква риба? (В идеалния случай - треска). Щото пиле със зеления само аз мога да ям...


 Profile  
 
Сготвено на: 24 Апр, 2005 2:20 pm Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
biskvitka написа:
Gotin, може ли филето да не е пилешко, а от някаква риба? (В идеалния случай - треска). Щото пиле със зеления само аз мога да ям...


По принцип може, но няма да е същото...
Въпросът е как ще навиеш рулцето от рибеното филе. Трябва да го направиш много внимателно. В този случай не слагай рокфор, а смлени орехи.
И не слагай копривата, а направи смес от спанак, лапад, много малко киселец и зелената част на две връзки пресен лук.
Накрай не поливай с маслото, зехтинът е достатъчен.
И още нещо - вари филенцата не повече от 7-8 мин. под капак.
Бъркай периодически спаначеното пюре, за да не загори.
Весел празник и успех! :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB