Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:53 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 28 Апр, 2005 8:57 am Чет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Gotin, много апетитно звучи. Само че ще те помоля да опишеш в "продукти" как се обработват бъбреците, защото това аз не го знам :oops:. Четох нещо за изкисване в четири води, надлъжно разрязване и др. под., но това не ми пречи да приготвям смрадливи подметки :x.
И още нещо: само свински бъбреци ли са подходящи за това ястие?


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Google [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB