Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 2:46 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 04 Май, 2005 9:28 pm Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
:roll: Продукти:2бр.свински шкембета
една глава стар лук
1бр.морков
една пиперка
2бр.домат/или от консерва
една и половина чаша ориз
3 супени лъжици олио,сол,черен пипер на вкус,мъничко чубрица,магданоз
Приготвяне:Двете шкембета се измиват добре и се слагат в тенжера под налягане за 20мин.Охлаждат се и в купа се нарязва на ситно едното шкембе.Към него се добавят ситно нарязания лук,морков,настъргания домат,пиперка,измития ориз,олио и подправките.Добавя се малко вода.Всичко се разбърква добре и с тази смес се пълни другото шкембе.Зашива се и се вари в тенжера около час на по слаб огън.По желание в плънката може да се сложат няколко счукани склидки чесън.Сервира се топло,но не горещо като се режи на големи парчета.Преди сервиране може да се запече във фурна намазано с олио и поръсено с червен пипер.Добър апетит.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB