inews.bg jenite.bg div.bg sporta.bg sportuvai.bg fitwell.bg peika.bg econ.bg biznews.bg stat.bg sever.bg kulinar.bg get.bg
Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 12 Юли, 2014 7:35 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 06 Май, 2005 1:52 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
Ако още не сте сготвили за празника, ви предлагам една лесна рецепта:

Продукти:
1 кг. агнешко месо за предпочитане ребърца
2 бр. домати
1 бр. морков
1 бр. пипер
1 връзка зелен лук
1 връзка лапад,
брашно или ориз по желание
3 супени лъжици олио,
сол, чер пипер и червен по желание.

Приготвяне:
В тавата се нарязват на порции месото, наситно зеления лук, пиперката, моркова, доматите се настъргват или нарязват на парченца. Добавя се олиото, сол и черен пипер на вкус. Долива се с вода до горния ръб на тавата и се слага във гореща фурна. От време на време се разбърква. Когато течноста остане наполовина, се слага измития и нарязан като за салата лапад. Доварява се още 20мин. По желание се размиват 2 супени лъжици брашно във вода и се полива като се разбърква до сос. Другият вариант е като се сложи една чаена чаша измит ориз и ако е нужно се добави малко вода докато се свари. Поръсва се с магданоз и се сервира с кисело мляко смесено със счукан чесън.

Добър апетит.

Честит празник на всички...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB