sylt написа:
Очевидно не сме си "абсолютно същите", след като преди една година сме влизали и писали тук, а сега вече не го правим. Нещо се е променило. Или ни е омръзнало или интересите са ни други или някои предпочитат ФБ... не знам защо, но това е факт.
Продължавам да мисля че трябва да търсим вината в себе си. Това че масовото изпростяване е причината хората да прекарват огромна част от свободното си време във ФБ, не означава че вината не у нас. Да, повечето от нас не се борят и както сам признаваш, "сваляш гарда" и влизаш във ФБ. Въпрос на личен избор е, аз не влизам. Пак казвам, ФБ може да бъде и полезен, просто като че ли негативите му са повече от ползите. Да, и в други форуми има голям отлив. Това само потвърждава ниската интелектуална хигиена. И, да, на запад са по-умни от нас. Това, предполагам, го знаеш отдавна.
Като цяло, кулинарията у нас е на нивото на Ал Бънди, и не мисля че това скоро ще се промени. Самият факт, че специализиран магазин за подправки в София не можа да просъществува и една година, говори достатъчно. Добре че има интернет и можем да гледаме и четем какво правят другите.
1. Благодаря ти, че ме разбра правилно, за разлика от Пилето...
2. Прав си в разсъжденията си, не съм се и съмнявал.
3. А в Пловдив има (отдавна и все още) невероятен, разкошен щанд за подправки, на голяма площ, с пряк достъп до всяка подправка и възможност да я опиташ... Това е в МОЛ "Галерия", по-точно в магазина на Карфур.