Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 07 Юли, 2020 2:20 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 06 Юни, 2005 3:56 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 05 Юни, 2005 9:20 am Нед
Мнения: 2
Location: София
Чудесната китайска кухня у нас вече придоби стила на стар соц. ресторант:
Китайският ресторант на Драган Цанков 17 ни поднесе "свинско със зеленчуци", номер 62 от менюто, което беше с парчета люта чушка извътре, а месото беше готвено поне два пъти, като второто готвене е било пържене. Запитахме защо е лютиво и различно отпреди известно време, а келнерчето нагло ни обясни, че този път е така. Болката в стомаха два часа по-късно отдаваме на това ядене. Добре поне, че не водехме дете.........
Съветваме постоянните клиенти от Интерпред да внимават.
Хората от ресторанта може и да не са толкова виновни, защото в една готварска книга се препоръчва да се използва останалата отпреди храна за нови ястия. :-((


 Profile  
 
Сготвено на: 06 Юни, 2005 4:02 pm Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Лошото на ресторантите в България е, че всички тръгват с някакви големи претенции, а са малцина онези, които след време все още ги поддържат.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB