Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 19 Апр, 2024 8:44 am Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 04 Дек, 2006 5:55 pm Пон 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Значи явно всичко опира до цените - високи цени - има пари за обучение, ниски цени - кофти обслужване.

Е, да но има и едно нещо наречено манталитет на българина. Щом западняците не могат да се преборят с него, значи ще трябва да вложат мноооого пари за обучение или за стимули, които биха накарали обслужващия персонал да се държи подобаващо.

И най-важното, което няма да се уморя да повтарям: Докато тези, на които НИЕ сме КЛИЕНТИ, не разберат, че не друг, а КЛИЕНТЪТ им плаща заплатата (не шефът, не фирмата, а НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО КЛИЕНТЪТ), няма да се променят много нещата.


 Profile  
 
Сготвено на: 05 Дек, 2006 1:40 am Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 06 Май, 2006 9:26 am Съб
Мнения: 329
Е какво да Ви кажа в австрия непрекъснато ти се бутат да ти помагат всякакви продавачи за да ти е по-лесно и след няколко опита се даучих да ги разкарвам защото на всеки мой въпрос много усърдно се забиваха при компа и после ми казваха.... мии съжеляваме не може да ви отговорим.


 Profile  
 
Сготвено на: 05 Дек, 2006 8:27 am Вто 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Но поне показват заинтересованост. Докато българските асистент продавачи се правят, че не те виждат, което малко или много дразни.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB