Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 7:11 am Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 14 мнения ] 
Message
Сготвено на: 16 Яну, 2007 10:36 am Вто 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
IPA написа:
MR.LAZY написа:
Защо мислиш така?


Защото идват нови от завода, в тях не е сипвано нищо и не са стояли по складове и магазини.
Дали идват от завода или от някой магазин, бутилките се мият по един и същи начин, няма как да е иначе, има си санитарни изисквания.

Колкото до репортажа, бих казал, че и аз съм чувал за отровени не в домашни условия, ама знаеш ли, дали не е някаква акция на конкурентна компания. При бирите конкуренцията е жестока, което пък мен ме радва, защото не се налага да пия бира по 10 евро като в Норвегия 8).


 Profile  
 
Сготвено на: 16 Яну, 2007 1:46 pm Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
MR.LAZY написа:
...При бирите конкуренцията е жестока, което пък мен ме радва, защото не се налага да пия бира по 10 евро като в Норвегия 8).


С тази разлика, че в Норуей цената не се определя от липсата на конкуренция, а от държавата, която по този начин уж се бори с алкохолизма.


 Profile  
 
Сготвено на: 16 Яну, 2007 2:29 pm Вто 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Защо разводняваш темата :P, в Норуей също цокат бира от малки бутилки.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 14 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB