дима Т написа:
Туй зеленчуковото сигурно ще да е пак основно рапица,щото не се сещам да съм чувала за такова от какъвто и да е зеленчук,пък и нали за идиотите трябваше подробно да е описано цялото съдържание на продукта.
На етикета на едно от "зеленчуковите", които са по магазините в състава пише: "соево олио от генномодифицирана соя". Така че правете си сметката.
дима Т написа:
Рапичното масло е полезно,но в суров вариант.
Няма растително масло, което да е полезно след термична обработка. Само температурната граница след която мазнината става канцерогенна е различна при различните видове. Доколкото знам, най-висока е при животинските мазнини. Не случайно бабите ни едно време пътжеха и готвеха с животинска мазнина. Тя обаче си има други недостатъци.