Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 26 Юни, 2019 3:36 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 17 мнения ] 
Message
Сготвено на: 07 Дек, 2005 1:33 pm Сря 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
И на мен. Но у наше село има само Верея, Родопея и едно на Маркели. На техния фон КМ на баба 4.5% е години напред. Иначе останалите данони, да ме прощават, но да си ги папат френците :lol:
Освен това за производство КМ на баба 4.5% много лесно се разбива за таратор и е със стабилно качество дори в най-големите горещини лятото.
Но пък като ми се пие направо от кофата си купувам някой редкоч - характерното раздрусване, двете дупчици на капака и - наздраве 8)
А дали са полезни? Тъща ми казва: - Човек не знае от какво пълнее.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 17 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB