Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 23 Окт, 2019 1:06 pm Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 13 мнения ] 
Message
Сготвено на: 05 Апр, 2008 6:52 pm Съб 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
IPA, в момента и аз проучвам въпроса за направата на сиренето. Скоро ще имам отговор от малки производители. Предполагам, че заради листериозата и заради износа, големите производители изготвят сиренето от пастьоризирано мляко. Това е добре, ако ни позволява да изнасяме в Америка и други западни страни. Лично аз бях убедена, че по традиция сиренето се приготвя от сурово мляко. Затова закючих малко прибързано :oops: , че не можем да го продаваме в Америка, заради забраната на сирена от сурово мляко.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 13 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB