Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:40 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 07 Фев, 2006 11:11 pm Вто 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
От няколко дни я ползвам и установих, че тя много бързо прегаря.
Сладките, които правих преди два-три дни загоряха, греяната ракия стана ужасна (карамелът почерня за секунди)...

Май тази захар не е особено подходяща за термична обработка :roll: , но пък е с приятен аромат...

Някой има ли опит с нея? Какви са вашите впечатления?


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Фев, 2006 10:23 am Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Доколкото си спомням, едно време голяма част от захарта, която се продаваше у нас, беше тръстикова и идваше от братска Куба. Ама тогава не съм готвел и нямам впечатления.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB