Имам въпрос за този млечен продукт.Често го срещам в рецептите за сладкиши ,а те са ми слабото място,в смисъл,че ми се не ми се е отдават много
,може би защото с изключение на тортите на Неделя и още 1-2 сладкиша предпочитам солени неща(дори палачинки и гофрети предпочитам със солена плънка .
).
И така на въпроса аз проверих предварително какъв е този продукт в буквален превод мътеница и в домашни условия се прави като към прясно мляко се прибави лионов сок...подготвена съм както виждате
,и так няма ли това тресечено мляко да навреди на сладкиша..?ПО точно няма ли да е по добреда сложа обикновено прясно мляко или кисело?
Тази мътеница много ме съмнява
(ще ви обременя с още един личен факт от бебе не обича микакво мляко в суровата му форма,а пресечено мляко да не говори дори ми се повдига..
)
И так кажете?