Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 23 Окт, 2019 2:06 pm Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 
Message
 Рецепта: Re: Бял Амур?
Сготвено на: 29 Ное, 2007 3:13 pm Чет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
to4ica написа:
ekaterina0909 написа:
Най-лесно би било просто да задушим рибата в тавичка с мазнина и вода. Да добавим после при сервиране гарнитура. Най-много препоръчвам така да се приготвя филе от хек, продава се навсякъде. Опитайте.

Хекът не се ли получава малко безвкусен при такова приготвяне? Слагаш ли някакви подправки?


Не че е моя работа да отговарям (извинявай ekaterina0909), но и аз правя по подобен начин хека, като му слагам някоя и друга подправчица - примерно малко соев сос, малко къри, малко чесън. И понякога само едно от изброените стига. Както другаде отбелязах, филетата хек, които продават не стават за паниране, поради твърде голямото окостяване.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB