Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 23 Окт, 2019 7:43 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 29 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2
Message
Сготвено на: 20 Ное, 2007 1:12 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Мар, 2007 2:54 pm Сря
Мнения: 86
Location: Прованс
На мене пък Роса ми прилича по скоро на леко сгъстено кисело мляко дори маслеността е ниска за сметана..


 Profile  
 
Сготвено на: 27 Ное, 2007 4:25 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 07 Юни, 2007 3:54 pm Чет
Мнения: 16
Location: София
hricava написа:
В последно време готвя рецепти с заквасена сметана.Пробвах няколко вида - на Данон,Роса,Верея. Като че ли за мен най-доближаваща се до едновремешния вкус на заквасената /кисела/ сметана е тази на Верея. Вие каква марка сметана предпочитате?

Сестра ми си купува само тази на Роса и е много доволна.
Но аз бих казала, защо не се опитаме да използваме старите рецепти, с които домакинята може сама да си прави сметаната или да прави нейни заместители. В крайна сметка, до скоро нямаше толкова заквасена сметана по магазините и вместо нея, готовата, правихме други хитрини.


 Profile  
 
Сготвено на: 27 Ное, 2007 4:32 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Мар, 2007 2:54 pm Сря
Мнения: 86
Location: Прованс
ekaterina0909 написа:
Но аз бих казала, защо не се опитаме да използваме старите рецепти, с които домакинята може сама да си прави сметаната или да прави нейни заместители.

Ами ако споделиш някоя такава рецепта с радост аз поне бих пробвал..


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 29 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB