Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 9:28 am Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 57 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2, 3
Message
Сготвено на: 21 Мар, 2008 1:43 pm Пет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
tom4ovi написа:
Алеко написа:
tom4ovi написа:
Там може би имат повече достъп до водата, отколкото в някой напреднали държави като хм, България например.


Вероятно. Най-вече в Сомалия.


Ами да, в Сомалия си я плащат с работа, с ориз, който с каквото намери.


Относно достъпа на хора до питейна вода, моля вижте това:



 Profile  
 
Сготвено на: 21 Мар, 2008 5:32 pm Пет 



Браво, много хубаво начинание.


  
 
Сготвено на: 26 Мар, 2008 3:06 pm Сря 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Като говорим за заблуди, хубаво е да се види това. Може да говидите и на Видео:


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Мар, 2008 9:58 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
MR.LAZY написа:
Като говорим за заблуди, хубаво е да се види това. Може да говидите и на Видео:


Хм,хм, това, че и в т.н. "запад" имат същите (че и доста по-отдавна) проблеми никак не ме вдъхновява и успокоява. :evil:
На зле върви работата, явно ние, като потребители, трябва да се съюзим и да отстояваме правата си по някякъв (?) начин, защото различните т.н. "съюзи за защита на потребителите" не вършат никаква реална работа, впрочем, както и печално известните ни профсъюзи. :(


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Апр, 2008 12:58 pm Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
3ехтина може да се използва за пържене. Hа бутилките пише - за готвене и за подправяне. Само олиото от колца не понася повишена температура. (Имам предвид от олията за широка употреба.)


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Апр, 2008 10:04 pm Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
kristi написа:
3ехтина може да се използва за пържене. Hа бутилките пише - за готвене и за подправяне. Само олиото от колца не понася повишена температура. (Имам предвид от олията за широка употреба.)


Какво би трябвало да представлява "олиото от колца" ? За пръв път чувам за такова. Знам, че олиото от рапица (което било много полезно) при пържене или печене отделя миризма на риба.


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Апр, 2008 8:04 am Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Не се стряскаи, готин, "повредата не е във вашия телевизор". Просто в бързането, забравих :oops: да зърна в речника дали колца се казва така и на български. Е сега поне ако прескочиш до Франция, ще знаеш че рапица на френски се казва colza. ;)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 57 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2, 3

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB