Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 21 Сеп, 2019 3:50 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 57 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2, 3
Message
Сготвено на: 03 Апр, 2008 12:58 pm Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
3ехтина може да се използва за пържене. Hа бутилките пише - за готвене и за подправяне. Само олиото от колца не понася повишена температура. (Имам предвид от олията за широка употреба.)


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Апр, 2008 10:04 pm Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
kristi написа:
3ехтина може да се използва за пържене. Hа бутилките пише - за готвене и за подправяне. Само олиото от колца не понася повишена температура. (Имам предвид от олията за широка употреба.)


Какво би трябвало да представлява "олиото от колца" ? За пръв път чувам за такова. Знам, че олиото от рапица (което било много полезно) при пържене или печене отделя миризма на риба.


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Апр, 2008 8:04 am Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Не се стряскаи, готин, "повредата не е във вашия телевизор". Просто в бързането, забравих :oops: да зърна в речника дали колца се казва така и на български. Е сега поне ако прескочиш до Франция, ще знаеш че рапица на френски се казва colza. ;)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 57 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2, 3

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB