Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:03 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 04 Дек, 2008 11:29 pm Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 12 Май, 2008 9:52 am Пон
Мнения: 157
Биски,
аз не съм против кокосовото олио или масло, но просто не съм съгласна с цитираното долу мнение и реших да споделя алтернативите си и да дам малко информация в линкове.

Meg написа:
Многократно сме объждали въпроса с пърженето (и топлинната обработка на мазнините, по-общо) и вредите от него.
Кокосовото масло е единствената мазнина, която понася пържене (т.е. високи температури) без да се разпадне на всеизвестните вредни съединения.


А ето тукпък много конкретно пишат за различните видове мазнини за пържене.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Google [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB