Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 1:41 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 03 Май, 2010 8:37 am Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
biskvitka написа:
Много харесвам рапичното олио, но за съжаление, има много по-ниска температура на димене от слънчогледовото, оттам идва миризмата на риба


Биски, затова тук на олиото от рапица пише да се използва само за подправка на салати.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB