Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:40 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 19 Ное, 2004 6:41 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Всъщност това си е чиста проба туршия, но оцетът наистина става страхотен. Чесънът също е вкусен. Забравих да спомена, че дръжките на чушките се изрязват (аз го правя с ножица, за по-лесно) почти до края.
Сега си спомних, мисля, че правих оцет със сух тарос - 1 ч.л. в 200 мл оцет, с дафинов лист(малко или се слага по-късно) и бахар.


 Profile  
 
Сготвено на: 10 Фев, 2005 4:22 pm Чет 



:roll: като чета за оцета и чесъна се сещам и эа лимон и чесън.В малко бурканче слагам 1/3 пасиран чесън;1/3 лимонов сок и щипка эахар.От това слагам в някои супи, а когато някой закашля, сипвам 2-3 супени лъжици мед ,2-3 с.л.водка или ракия и черпя болния.


  
 
Сготвено на: 10 Фев, 2005 6:30 pm Чет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Nata6ka написа:
...В малко бурканче слагам 1/3 пасиран чесън;1/3 лимонов сок...

Nata6ka, искам и аз да го направя. Би ли уточнила, моля те, дали става въпрос за 1/3 от бурканчето (200 мл?) или за някакви други мерки :oops: . Спомена и за супи - в кои супи слагаш от тази подправка?
Звучи ми много апетитно и здравословно (още повече, че чесънът ще заглуши миризмата на лимона).
Надявам се, че не те стреснах с моите въпроси...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB