Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 25 Юни, 2019 9:08 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 29 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2
Message
Сготвено на: 05 Май, 2010 11:37 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Май, 2008 12:26 pm Вто
Мнения: 5
Location: Варна
Кой каза, че не се използва при топлинна обработка?
Я пробвайте с тлъсти меса и агнешко, но в минимални количества изсушена самардала :P , но не прекалявайте с розмарина и босилека.


 Profile  
 
Сготвено на: 15 Май, 2010 7:20 am Съб 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
И в минимални, и в максимални количества, самардалата при силно загряване губи пикантния си специфичен аромат и започва да мирише на прегрята автомобилна гума.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 29 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB