Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 2:00 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 27 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2
Message
Сготвено на: 09 Ное, 2009 4:55 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Апр, 2005 12:36 pm Чет
Мнения: 97
Location: Варнаaaaa
Лени написа:
Само да добавя, че за да ви порастне от коренчето растенийце, трябва да посадите оформена "подутинка" от корена, която задължително да има "оченце", т.е. пъпка от която да тръгне. Трябва да е на топло и влажно и мисля, че не може да презимува навън.


Миналата година опитах да посея, но явно не съм го поливала достатъчно.
Тая година посях на капчука ;). Тъй де, да си се самополива :lol: .
Посадих го през май, като едно коренче го "раздробих" на 10 "оченца".
Посях го по начина по който се сеят картофите (на разстояние 15- 20см) във вадичка.
Вчера извадих около 0.5кг джиндифил. Сега да видим колко ще издържи. Възнамерявам да го съхранявам като картофите и земната ябълка.
То и на земна ябълка прилича де ;).
А пък ако се развали - в Пикадили има :lol: :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Ное, 2009 10:16 pm Пон 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Люта, от около половин година имам замразен настърган във фризера. Отчупвам си колкото ми трябва (слагам съвсем малко, че домочадието не го харесва).

Ще ми се да разбера, дали ще презимува безболезнено. Макар че при вас зимата е по-мека...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 27 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB