Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 2:33 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 14 мнения ] 
Message
Сготвено на: 24 Авг, 2007 12:35 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
Четейки горенаписаното, се замислих, че май някъде нещо бъркам със съхранението на подправките, воденена предимно от идеята за удобство и съобразяване с малкото пространство в кухненския бокс. Аз ползвам едни пласмасови приспособления, които се въртят и имат (в моя случай) по 4 страни с по 4 прозрачни пластмасови шишенца с капачки на винт и пластмасови уплатнения с различни по размер дупчици за всяко шишенце (уплатненията са общо три вида). Намират се във всеки магазин за домашни потреби. Обаче не ги държа във шкаф, а на плота на по-малко от метър от печката. Дневната светлина и стайната или малко по-виска температура (не повече от 30С) оказват ли влияние?
Иначе купувам всичко по отделно, за да избегна добавена сол (за грамаж), модифицирано нишесте, натриев глутамат и другите "подобрители". Определено предпочитам прозрачните пликчека, защото виждам ясно какво има вътре пък и ми се струва, че са най-малко вредните за околната среда сред всички други опции като бурканчета, кутийки и пр. Единствената смес, която купувам са сушените зеленчуци, тъй като съдържат неща, които иначе не се продават отделно опаковани.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 14 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB