Искам да споделя моя опит със съдовете за подправки
Обикновено ползвам подправки мое собствено производство, или отгледани от съфорумци
, затова се налага да ги държа в някакви съдове, непредназначени специално за това.
От много дълго време съхранявам сухите (а и някои течни) подправки в бурканчета от бебешки храни. Но това не е удобно, ако бурканчетата са много, а мястото в шкафа не достига. На два етажа не може да се държат, защото падат при всяко отваряне на шкафа.
[hide]Това го казвам от личен опит, като човек, на когото се е изсипал цял буркан със зверски лют червен пипер в пакета с току-що отворена тоалетна хартия
[/hide]
След това преминах на шишенца от бебешки сокчета. Пак са по 200 мл, но са по-високи и съответно по-тесни; някои от тях са от тъмно стъкло, но... тук идва въпросът с цената на сокчетата
Какво правите вие?