Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:09 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 22 Ное, 2008 1:21 pm Съб 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 12 Май, 2008 9:52 am Пон
Мнения: 157
Зрънцата твърди ли са? Това явно са шушуки със зърна, нали? Да не е чимен?
Image


 Profile  
 
Сготвено на: 22 Ное, 2008 1:26 pm Съб 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Да Лени, шушулки със зрънца. Чимен съм ползвала само веднъж и то на прах затова незнам как изглежда. :oops: Може и това да е?
Изглежда същото наистина.
Не отново, а пак се извинявам за качеството на снимките, но имам някакъв проблем с програмата.


 Profile  
 
Сготвено на: 22 Ное, 2008 6:28 pm Съб 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
миш маш написа:
:roll: За първи път виждам нещо такова. Някой знае ли какво е това?


Да, това е прословутият ЧИМЕН.
Всъщност, стъблата му, смлени, са СМИНДУХ, който е много познат като подправка.
А семената сме ги разисквали и има тема във форума.


 Profile  
 
Сготвено на: 22 Ное, 2008 6:52 pm Съб 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Благодаря ви. Знаех си , че няма "неизвестни" подправки в България, а само такива които аз не разпознавам. :oops: . Затова и попитах.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB